|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Gelderland » Arnhem » Arnhem » Doorwerthlaan » Woning » -

Woning in Doorwerthlaan

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Doorwerthlaan uit de categorie Woning in Velp samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Doorwerthlaan
Doorwerthlaan
6825EX Arnhem

Woning in Doorwerthlaan:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:750,00
Oppervlakte in m2:65,00
Kamers:3,00
Beschrijving:Nabij het centrum ligt dit reeds gerenoveerde 3-kamerappartement met 2 balkons in een groene omgeving! Op loopafstand van het winkelcentrum Presikhaaf, park Presikhaaf en het openbaar vervoer. Slechts enkele minuten verwijderd van diverse uitvalswegen! Indeling: Gezamenlijke entree met trapopgang naar het appartement. U komt binnen in een ruime hal met separaat toilet en toegang tot de woonkamer. Nette gesloten keuken met 4-pits fornuis, koelkast, vriezer en wasmachineaansluiting en een deur naar het 1e balkon. Aansluitend treft u de gerenoveerde badkamer met douche en wastafel. 3 Slaapkamers waarvan er 1 toegang verleent tot het 2e balkon. In de onderbouw is een fietsenberging aanwezig voor eigen gebruik. Bijzonderheden: - Per 19-02-2018. De woning word verhuurd middels de leegstandswet.- Kale huurprijs: € 750,- + € 50,- servicekosten + € 75 afschrijving stoffering = € 875,- exclusief G/W/E- Groene omgeving- Voldoende parkeergelegenheid bij het pand!

StadsplanWoning in Doorwerthlaan:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Doorwerthlaan ook nog het volgende gevonden:

Logo
Ulenpaslaan
6825EH Arnhem
Prijs:
301,00
Oppervlakte in m2:
17,00
Logo
Kraaiensteinlaan
6825DG Arnhem
Prijs:
650,00
Oppervlakte in m2:
55,00
Kamers:
2,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht