|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Appartement Wijenburglaan Arnhem

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Appartement Wijenburglaan Arnhem uit de categorie Woning in Velp samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Appartement Wijenburglaan Arnhem
Wijenburglaan
6825CG Arnhem

Appartement Wijenburglaan Arnhem:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:775,00
Oppervlakte in m2:70,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Aangeboden:Mooi 3-kamer appartement op de zesde woonlaag met berging in de onderbouw. Gerenoveerd en voorzien van volledige glasisolatie. Rustige ligging in de wijk Presikhaaf - ""Over het Lange Water"" met een fantastisch uitzicht.Algemene informatie:Bijzonderheden: - complex wordt verwarmd...Lees de volledige beschrijving op woningzoek.nl

StadsplanAppartement Wijenburglaan Arnhem:

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht