|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Gelderland » Bronckhorst » Halle » Boldijk » Woning » -

Woning in Boldijk

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Boldijk uit de categorie Woning in Zelhem samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Boldijk
Boldijk
7025EL Halle

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:75,00
Kamers:4,00
Beschrijving:Dit praktisch ingerichte appartement, met een woonoppervlak van 75 m2, is gelegen in het buitengebied van het Gelderse Halle, op 10 minuten van Doetinchem en 30 minuten van Arnhem.Deze comfortabele woning is prima geschikt voor bijvoorbeeld een jong stel, vrienden of een alleenstaande huurder. Het buitengebied van Halle is een typisch coulisselandschap, welke zich kenmerkt door een glooiend half open landschap, afgewisseld met besloten houtwallen en prachtige vergezichten.Indeling: Via de entree heeft u toegang tot de trap naar het appartement. De overloop biedt toegang tot de was-/opbergruimte (4 m2) met een wasmachine en droger, en de ingang van het appartement. De ruime woonkamer ( ca 30 m2) met open keuken (ca 15 m2) is voorzien van tapijt. In het keukenblok bevindt zich een magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak en koelkast. Vanaf de woonkamer heeft u toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De zeer complete badkamer is voorzien van toilet, wastafel, ligbad en luxe douche/stoomcabine. Via een inpandige trap bereikt u de derde slaapkamer. Bijzonderheden: De woning is perfect geïsoleerd. Bij de woning is voldoende parkeergelegenheid voor auto's. Alleen kleine huisdieren zijn in overleg toegestaan mits ze niet los door het huis kunnen bewegen. Dit is een recreatiewoning. *Dit is de huurprijs voor 1 of 2 personen. Bij meer dan twee personen bedraagt de extra huur 50 euro per persoon per maand.

StadsplanNet als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Boldijk ook nog het volgende gevonden:

Logo
5 km
Vondelstraat
7002AR Doetinchem
Prijs:
575,00
Oppervlakte in m2:
31,00
Kamers:
2,00
Logo
Kampstraat
7004ED Heerlen
Prijs:
795,00
Oppervlakte in m2:
110,00
Logo
6 km
Trashorst
7009LA Doetinchem
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
120,00
Kamers:
4,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht