|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Gelderland » Doesburg » Doesburg » De Kilder » Woning » -

Woning in De Kilder

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in De Kilder uit de categorie Woning in Angerlo samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in De Kilder
De Kilder
6983HK Doesburg

Woning in De Kilder:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:451,00
Oppervlakte in m2:30,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Zolderverdieping met aparte slaapkamer en eigen voorzieningen.Algemene informatie:Gelegen in een mooi vrijstaandhuis, deze bovenwoning met eigen woonkamer met open keuken en aparte slaapkamer. Eigen badkamer met wasmachineaansluiting. De woning kan eventueel ook gemeubileerd gehuurd worden. De keuken beschikt over een gaskookplaat, een koelkast en een magnetron.Indeling:Gezamelijke entree op de begane grond.1e verdieping: Slaapkamer en badkamer met ligbad, aparte douche en toilet. Tevens een wasmachineaansluiting.2e verdieping: Knusse woonkamer in L met keukenblok. Berging: gezamelijke fietsenberging.Bijkomende kosten: Borg:€ 450,-Gas, water, elektra: INCLUSIEF  Gewenste huurder(s): 1 persoon 

StadsplanWoning in De Kilder:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in De Kilder ook nog het volgende gevonden:

Logo
2 km
Koepoortdijk
6981AA Doesburg
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
200,00
Kamers:
5,00
Logo
Zutphensestraatweg
6955AD Ellecom
Prijs:
470,00
Oppervlakte in m2:
24,00
Kamers:
1,00
Logo
4 km
Hoofdstraat
6994AE De Steeg
Prijs:
795,00
Oppervlakte in m2:
90,00
Kamers:
2,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht