|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Koepoortdijk

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Koepoortdijk uit de categorie Woning in Doesburg samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Koepoortdijk
Koepoortdijk
6981AA Doesburg

Woning in Koepoortdijk:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:200,00
Kamers:5,00
Beschrijving:Tijdelijk te huur vanaf 1 november. (Minimaal 3 maanden) Ruime woning in Doesburg. We komen deze woning binnen in de mooie hal met granito vloer, waar we naast het toilet de vaste trap naar de eerste verdieping de doorgang naar de keuken en woonkamer vinden. We lopen eerst de ruime en open woonkamer in, welke aan de voorzijde uitkijkt op een park. Door de vele ramen is het een lichte en prettige ruimte. Details als een houten vloer, glas in lood en marmeren schouw met houthaard zorgen voor de sfeer die je van een Jaren '30 woning mag verwachten. Onderweg naar de keuken zien we nog de openslaande deuren naar de tuin en terras. De keuken is ruim en voorzien van een kookeiland, granieten blad en diverse inbouwapparatuur; 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, dubbele wasbak en koelkast. Ook in de keuken ligt dezelfde sfeervolle granito vloer als in de hal. Vanuit de keuken kunnen we doorlopen naar de bijkeuken en aparte wasruimte/stookruimte. Vanuit de bijkeuken is de aangebouwde stenen garage uiteraard ook bereikbaar. Terug naar de hal nemen de vaste trap naar de eerste verdieping met grotendeels houten vloeren, en waar aan de overloop 4 slaapkamers en de badkamer grenzen. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd met bad, toilet en wastafel, maar biedt door de prettige lichtinval voldoende ruimte voor creatieve ideeën. 2 slaapkamers hebben inbouwkasten en bieden meer dan voldoende bergruimte. Met een vaste trap komen we op de zolder. Voorheen enkel gebruikt voor opslag, maar de grote ruimte leent deze zich perfect voor het creëren van 1 of 2 extra slaapkamers of werkruimtes. Weer terug op de begane grond lopen we naar buiten. Op het ruime kavel is zeer mooie en ruime kapschuur gebouwd, welke samen met de aangebouwde stenen garage voldoende parkeerruimte biedt voor meerdere auto's.De tuin is momenteel eenvoudig ingericht, door de aanwezigheid van het vele groen en de beschikbare ruimte leent deze zich echter perfect voor het aanleggen van diverse terrassen of mooie loungehoek.

StadsplanWoning in Koepoortdijk:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Koepoortdijk ook nog het volgende gevonden:

Logo
2 km
De Kilder
6983HK Doesburg
Prijs:
451,00
Oppervlakte in m2:
30,00
Kamers:
2,00
Logo
3 km
Hoflaan
6953AL Dieren
Prijs:
1.375,00
Oppervlakte in m2:
200,00
Kamers:
2,00
Logo
Zutphensestraatweg
6955AD Ellecom
Prijs:
470,00
Oppervlakte in m2:
24,00
Kamers:
1,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht