|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woonhuis Hoofdstraat De Steeg

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woonhuis Hoofdstraat De Steeg uit de categorie Woning in De Steeg samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woonhuis Hoofdstraat De Steeg
Hoofdstraat
6994AE De Steeg

Woonhuis Hoofdstraat De Steeg:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:795,00
Oppervlakte in m2:90,00
Kamers:1,00
Beschrijving:Dit schitterende woonhuis met eigen opgang is gelegen in een rustige woonomgeving in het dorp De Steeg, aan de voet van de bossen van het natuurpark Veluwezoom in de nabijheid van het watersportgebied. In de nabije omgeving zijn alle voorzieningen op korte afstand aanwezig en dichtbij Velp en Arn...Lees de volledige beschrijving op woningzoek.nl

StadsplanWoonhuis Hoofdstraat De Steeg:

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht