|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Gelderland » Rheden » Dieren » Hoflaan » Woning » -

Woning in Hoflaan

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Hoflaan uit de categorie Woning in Ellecom samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Hoflaan
Hoflaan
6953AL Dieren

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.375,00
Oppervlakte in m2:200,00
Kamers:2,00
Beschrijving:In het prachtige Dieren mogen wij een schitterend zelfstandig appartement met dakterras aanbieden in een prachtig authentiek pand. Het appartement is volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. De totale oppervlakte bedraagt maar liefst 200 m2.Indeling: Op de begane grond bevindt zich de entree tot het appartement met een wenteltrap naar boven. Op de 1e etage bevinden zich een hal met toegang tot het toilet en de slaapkamer. De slaapkamer heeft een mooi orientaals bed en zeer lux uitgevoerde badkamer met bubbelbad, ruime separate douche. Op de 2e etage bevinden zich de zeer ruime woonkamer met grote woonkeuken en ruim dakterras. Bijzonder te noemen is dat de woning prachtige authentieke details bevat die allen bewaard zijn gebleven, waardoor u zich in een andere wereld lijkt te bevinden. Voorschot g/w/e en internet en TV zijn bij de borg inbegrepen en bedraagt € 275,00

StadsplanNet als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Hoflaan ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Hoflaan
6953AL Dieren
Prijs:
1.375,00
Oppervlakte in m2:
200,00
Kamers:
2,00
Logo
Zutphensestraatweg
6956AA Spankeren
Prijs:
1.475,00
Oppervlakte in m2:
236,00
Kamers:
7,00
Logo
3 km
Koepoortdijk
6981AA Doesburg
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
200,00
Kamers:
5,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht