|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Gelderland » Rheden » Ellecom » Achterweg » Woning » -

Woning in Zutphensestraatweg

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Zutphensestraatweg uit de categorie Woning in Ellecom samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Zutphensestraatweg
Zutphensestraatweg
6955AD Ellecom

Woning in Zutphensestraatweg:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:470,00
Oppervlakte in m2:24,00
Kamers:1,00
Beschrijving: De woning heeft diverse kamers varierend in grootte. Alle kamers beschikken over een eigen keukenblok. De woning heeft diverse toiletten op de verdiepingen en rondom de badkamer. Verder zijn er meerdere douches aanwezig. Als laatste zijn er diverse mogelijkheden voor opslag, is er een gezamenlijke tuin en groot dakterras. Het betreft hier kamer I met een oppervlakte van circa 24m2. Bijzonderheden omgeving: Intercitystation Dieren op 2,7 km afstand Uitgebreide winkelvoorzieningen (Calluna, Dieren) op 2,6 km afstand Het centrum Arnhem (18 min.) en Zutphen (18 min.) zijn ook per auto probleemloos te bereiken is. Omgeving: Ellecom is een sfeervol en centraal gelegen dorp met een eigen kruidenier, postagentschap en een basisschool.Het gemoedelijke en schilderachtige karakter wordt mede versterkt door de aangrenzende natuur van het Nationaal Park Veluwezoom en het gevarieerde IJssellandschap. Het dorp Dieren ligt op steenworp afstand en beschikt over zeer uitgebreide winkelmogelijkheden (en een NS-intercitystation. Rijkswegen en overige voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid.

StadsplanWoning in Zutphensestraatweg:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Zutphensestraatweg ook nog het volgende gevonden:

Logo
1 km
Hoflaan
6953AL Dieren
Prijs:
1.375,00
Oppervlakte in m2:
200,00
Kamers:
2,00
Logo
2 km
Parkweg
6994CM De Steeg
Prijs:
1.650,00
Oppervlakte in m2:
160,00
Kamers:
3,00
Logo
2 km
Hoofdstraat
6994AE De Steeg
Prijs:
795,00
Oppervlakte in m2:
90,00
Kamers:
2,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht