|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Olivier van Noortstraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Olivier van Noortstraat uit de categorie Woning in Lathum samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Olivier van Noortstraat
Olivier van Noortstraat
6991BG Rheden

Woning in Olivier van Noortstraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:27,00
Kamers:1,00
Beschrijving:een mooie zonnige, opgeknapte zolder te huur met een slaap-woonkamer met dakkapel van ca 20 vierkante meter (stahoogte) en een keuken op de overloop. De overloop is van voor tot achter en exclusief trap ca 8 vierkante meter. De kamer en overloop zijn volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Voordeur, badkamer en schuur deel je met mij. Andere faciliteiten zijn in overleg ook beschikbaar. Ik zelf woon dus ook in het huis en om die reden wil ik (nog) geen vaste huurder. Daarom is de duur in overleg. Zelf heb ik een hond en heb geen bezwaar dat je een huisdier meeneemt. Ik vind het wel belangrijk om daar van te voren goede afspraken over te maken en te kijken of het ook goed gaat tussen de dieren. Mijn huis ligt op loopafstand van openbaar vervoer (bus en trein) en supermarkt. Daarnaast woon je hier 5 minuten lopen van de Veluwezoom, een prachtig natuurgebied voor recreatie en ontspanning.Rheden ligt op fietsafstand van Velp, Arnhem en Dieren. Serieus geïnteresseerden kunnen een afspraak maken om te komen kijken verstuur dan nu je bericht

StadsplanWoning in Olivier van Noortstraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Olivier van Noortstraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
2 km
Hoofdstraat
6994AE De Steeg
Prijs:
795,00
Oppervlakte in m2:
90,00
Kamers:
2,00
Logo
2 km
Parkweg
6994CM De Steeg
Prijs:
1.650,00
Oppervlakte in m2:
160,00
Kamers:
3,00
Logo
3 km
Eiberstraat
6883EC Velp Gld
Prijs:
875,00
Oppervlakte in m2:
80,00
Kamers:
4,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht