|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Gelderland » Rheden » Velp » Hertogstraat » Woning » -

Woning in Hertogstraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Hertogstraat uit de categorie Woning in Velp samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Hertogstraat
Hertogstraat
6828ER Arnhem

Woning in Hertogstraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:840,00
Oppervlakte in m2:75,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Heeft u altijd al in een bijzonder en gerenoveerd appartement nabij het centrum willen wonen? Dit is uw kans! Dit, alles behalve doorsnee, sfeervolle pand is gelegen aan de rand van de gezellige wijk “Spijkerkwartier""; dichtbij station Velperpoort, stadscentrum en knusse buurtwinkels. In deze goed onderhouden woning mogen wij een zeer ruim 2-kamer appartement op de eerste verdieping aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. De woonoppervlakte van het appartement bedraagt circa 75m2. Indeling: Entree op de begane grond met toegang het appartement op de begane grond, alsmede de toegang tot de appartementen op de eerste en tweede verdieping. De hal op de eerste verdieping geeft toegang tot woonkamer, slaapkamer, ruime separate keuken met gasfornuis, afzuigkap en koelkast, toilet en badkamer met douche en wastafel. De hoge plafonds geven een extra ruimtelijk effect aan de toch al grote kamers. De woonkamer en slaapkamer zijn beiden circa 27 m2 groot en worden gescheiden van elkaar door een deur. De (slaap)kamer aan de achterkant geeft toegang tot het ruime balkon. De woning is aantrekkelijk geprijsd en absoluut een bezichtiging waard. Bijzonderheden: Genoemde huurprijs is excl. voorschot gas/water/elektra van € 130,00 per maand.

StadsplanWoning in Hertogstraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Hertogstraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
Hertogstraat
6828EV Arnhem
Prijs:
375,00
Oppervlakte in m2:
17,00
Logo
<1 km
Koningstraat
6881MR Velp Gld
Prijs:
1.080,00
Oppervlakte in m2:
80,00
Kamers:
4,00
Logo
<1 km
Parkstraat
6881JD Velp Gld
Prijs:
1.495,00
Oppervlakte in m2:
76,00
Kamers:
3,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht