|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Gelderland » Rheden » Velp » Jeruzalem » Woning » -

Woning in Parkstraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Parkstraat uit de categorie Woning in Velp samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Parkstraat
Parkstraat
6881JD Velp Gld

Woning in Parkstraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.495,00
Oppervlakte in m2:76,00
Kamers:3,00
Beschrijving:In de Nieuwe Beukenhof, in het centrum van Velp kunt u comfortabel leven.Aan de Rozendaalselaan biedt De Nieuwe Beukenhof u de ideale combinatie van comfort, veiligheid, rust en gemak.
De Nieuwe Beukenhof is gesitueerd tussen de Rozendaalselaan en de Parkstraat en bestaat uit twee gebouwen van maximaal 7 verdiepingen.
De huurappartementen zijn bedoelt voor iedereen die zo lang mogelijk zelfstandig wil wonen, maar liever niet de zorgen van een eigen huis wil hebben. Vanuit het besef dat ongedwongen contacten belangrijk zijn voor een compleet en prettig leven, voorziet De Nieuwe Beukenhof in een riante sfeervolle ontmoetingsruimte en een fraaie tuin met dito terras.Hier treffen bewoners elkaar, voor een praatjes, schilderlessen een partijtje biljart, om gezamenlijk een borreltje te drinken, een verjaardag te vieren of gewoon lekker bij de haard tv te kijken of een boek te lezen.
Via de openslaande tuindeuren is zomers de fraaie, gezamenlijke privé tuin met op het zuiden gelegen terras bereikbaar. Een oase van rust tussen de twee gebouwen aan de Rozendaalselaan en de Parkstraat. In deze fraaie bloementuin kunt u heerlijk op een bankje van de zon genieten of met andere bewoners een partijtje pétanque of jeu de boulesbaan spelen.
Parkstraat 55 6B VelpGelegen op de 6e verdieping met een fantastisch uitzicht over Velp, ten oosten over de Posbank en ten zuiden over het Montferland tot over de Duitse grens. . 94 m2 bruto vloeroppervlak woning en 5.8 m2 balkon. hal, woonkamer met openkeuken en balkon, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en extra berging in het souterrain. parkeerplaats op eigen terrein Bekijk de plattegrond of komt u een kijkje nemen! Huur appartement : € 1.495,--Huur parkeerplaats : € 38,--Service kosten : € 135,--
Bijzonderheden:- Riante sfeervolle ontmoetingsruimte- Gezamenlijke tuin met terras- 24 uurs alarmering service voor noodsituaties- Mogelijkheid voor service en zorgverlening- Veiligheid door o.a. een videofooninstallatie en camerabewaking- Rolstoelvriendelijk o.a. door automatische entreedeuren, rolstoel toegankelijke lift en grote badkamer
Voor uitgebreide informatie of een afspraak voor bezichtiging kunt u contact opnemen met:Maatschap De Nieuwe Beukenhof, Mevrouw Mieke BruinsTelefoonnummer 06-25022166U kunt het appartement ook bezichtigingen tijdens het OPEN HUIS, elke maandag tussen 11.00 en 13.00 uur.

StadsplanWoning in Parkstraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Parkstraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Koningstraat
6881MR Velp Gld
Prijs:
1.080,00
Oppervlakte in m2:
80,00
Kamers:
4,00
Logo
<1 km
Hertogstraat
6828ER Arnhem
Prijs:
840,00
Oppervlakte in m2:
75,00
Kamers:
2,00
Logo
Hertogstraat
6828EV Arnhem
Prijs:
375,00
Oppervlakte in m2:
17,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht