|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Gelderland » Rheden » Velp » Overhagenseweg » Woning » -

Woning in Overhagenseweg

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Overhagenseweg uit de categorie Woning in Velp samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Overhagenseweg
Overhagenseweg
6883GV Velp Gld

Woning in Overhagenseweg:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:795,00
Oppervlakte in m2:50,00
Kamers:3,00
Beschrijving: Totaal gerenoveerd appartement te huur, ALLEEN voor 2 werkende personen. Geen huursubsidie mogelijk! Het appartement met eigen entree heeft een lichte woonkamer met open keuken. (28m2) Tevens een ruime badkamer met wc, douche, een wasmachineaansluiting en wastafel. (6,5 m2) Er is 1 slaapkamer (7,8 (m2) en een ruime hal (9,6 m2) met een kasten wand. Gezamenlijk terras. Verwarming en warm water d.m.v. HR Combiketel. De woning ligt in een rustige straat aan de buitenrand van Velp, vlakbij een prachtig wandelgebied rondom de vijvers van kasteel Biljoen. Goed bereikbaar, vlakbij knooppunt Velperbroek, station Velp is 5 minuten lopen. Bushalte is om de hoek. Huurprijs bij vooruitbetaling € 795,= excl. € 100,00 voorschot energie. Borg vooraf 1 maand huur. Huurcontract voor onbepaalde tijd. Opzegtermijn 2 maanden. In het appartement zijn geen kinderen, huisdieren of overlastgevende instrumenten toegestaan. Voor informatie: verstuur je bericht

StadsplanWoning in Overhagenseweg:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Overhagenseweg ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Eiberstraat
6883EC Velp Gld
Prijs:
875,00
Oppervlakte in m2:
80,00
Kamers:
4,00
Logo
<1 km
Stationsplein
6881WD Velp Gld
Prijs:
525,00
Oppervlakte in m2:
50,00
Kamers:
2,00
Logo
<1 km
Emmastraat
6828HE Arnhem
Prijs:
740,00
Oppervlakte in m2:
70,00
Kamers:
2,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht