|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Gelderland » Rheden » Velp » Stationsplein » Woning » -

Woning in Stationsplein

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Stationsplein uit de categorie Woning in Velp samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Stationsplein
Stationsplein
6881WD Velp Gld

Woning in Stationsplein:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:525,00
Oppervlakte in m2:50,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Dit mooie en uitstekend afgewerkte appartement met een balkon, ligt in een rustige wijk van Velp. Het is op loopafstand van het centrum waar leuke winkels, restaurants en supermarkten zijn gelegen. Het gehele appartement ziet er keurig uit; de wanden zijn netjes afgewerkt en er ligt een keurige vloer.Indeling:Entree/hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer met grote raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval en toegang tot het balkon. Aansluitend is er de ruime slaapkamer van ca. 14m2.De keuken beschikt over een kookplaat, koel-vriescombinatie en een magnetron. Vanuit de hal bereikt u tevens het separate toilet en de keurige badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine.Bijzonderheden:- Per 15-01-2018 beschikbaar tot en met 14-01-2019. Deze woning is dus echt voor maar 1 jaar beschikbaar!- Kale huurprijs 525,- + 55 afschrijving stoffering + € 55 servicekosten (o.a. voorschot water) + € 65,- voorschot blokverwarming = € 700,- excl. elektra- De waarborgsom bedraagt 1 maand bruto huur.

StadsplanWoning in Stationsplein:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Stationsplein ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Emmastraat
6828HE Arnhem
Prijs:
740,00
Oppervlakte in m2:
70,00
Kamers:
2,00
Logo
Emmastraat
6828HA Arnhem
Prijs:
970,00
Oppervlakte in m2:
58,00
Logo
<1 km
Overhagenseweg
6883GV Velp Gld
Prijs:
795,00
Oppervlakte in m2:
50,00
Kamers:
3,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht