|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Appartement Stationsplein Velp

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Appartement Stationsplein Velp uit de categorie Woning in Velp samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Appartement Stationsplein Velp
Stationsplein
6881WD Velp

Appartement Stationsplein Velp:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:525,00
Oppervlakte in m2:50,00
Kamers:1,00
Beschrijving:Dit mooie en uitstekend afgewerkte appartement met een balkon, ligt in een rustige wijk van Velp. Het is op loopafstand van het centrum waar leuke winkels, restaurants en supermarkten zijn gelegen. Het gehele appartement ziet er keurig uit; de wanden zijn netjes afgewerkt en er lig...Lees de volledige beschrijving op woningzoek.nl

StadsplanAppartement Stationsplein Velp:

Net als...

Voor de categorie Appartement hebben wij in de buurt van Appartement Stationsplein Velp ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Oranjestraat
6881SE Velp
Prijs:
625,00
Oppervlakte in m2:
51,00
Kamers:
1,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht