|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Appartement Oranjestraat Velp

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Appartement Oranjestraat Velp uit de categorie Woning in Velp samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Appartement Oranjestraat Velp
Oranjestraat
6881SE Velp

Appartement Oranjestraat Velp:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:625,00
Oppervlakte in m2:51,00
Kamers:1,00
Beschrijving:Op zoek naar een 2-kamerappartement middenin de levendige dorpskern van Velp? Dit knusse en praktisch ingedeelde appartement gelegen op de derde etage van het woongebouw is dan wellicht iets voor u! Winkels en horeca zijn volop aanwezig.  Indeling:Via het trappenhuis in een keur...Lees de volledige beschrijving op woningzoek.nl

StadsplanAppartement Oranjestraat Velp:

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht