|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Zuider Parallelweg

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Zuider Parallelweg uit de categorie Woning in Velp samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Zuider Parallelweg
Zuider Parallelweg
6882AE Velp Gld

Woning in Zuider Parallelweg:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:950,00
Oppervlakte in m2:75,00
Kamers:3,00
Beschrijving:Wij mogen een mooi 3-kamer appartement aanbieden in Velp. 1e verdieping bevindt zich de woonkamer en op de tweede verdieping 2 slaapkamers. Bovendien beschikt de woning over een eigen parkeerplaats. Als laatste heeft u nog een groot dakterras. De ligging is werkelijk ideaal te noemen. Op loopafstand van de winkelstraat en supermarkten. Ook heeft Velp een keur aan gezellige restaurantjes. Tot slot bent u zo op een van de diverse snelwegen of het NS station van Velp. Wacht niet langer en bel of mail nu voor een bezichtiging! Locatie: Velp is een schitterend gelegen dorp tussen enerzijds de Veluwezoom en anderzijds de uiterwaarden van de IJssel. Sporten, wandelen en recreëren kunt u in de aangrenzende bossen. Met de mountainbike ben je met 5 minuten in de heuvels van de uitgestrekte bossen. Het dorp kenmerkt zich verder door de vele monumentale panden en de gevarieerde straten en lanen. Ook zijn er diverse gezellige restaurantjes. Ook deze straat, waar de woning in is gelegen, is gevarieerd te noemen. Zo staan er diverse oude en statige panden. Bel of mail nu voor een bezichtiging! Indeling: Toegang tot het appartement aan de voorkant van het gebouw. Zeer grote l-vormige woonkamer met open keuken, toegang tot grote dakterras van circa 18m2, trapopgang naar de 2 slaapkamers van circa 18 en 12 m2. Bijzonderheden: Eigen parkeerplaats op eigen terrein. Voorschot gas/water/elektra bedraagt € 120,00 per maand.

StadsplanWoning in Zuider Parallelweg:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Zuider Parallelweg ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Emmastraat
6828HE Arnhem
Prijs:
740,00
Oppervlakte in m2:
70,00
Kamers:
2,00
Logo
Emmastraat
6828HA Arnhem
Prijs:
970,00
Oppervlakte in m2:
58,00
Logo
Karel van Gelderstraat
6828HL Arnhem
Prijs:
1.175,00
Oppervlakte in m2:
85,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht