|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Witte de Withstraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Witte de Withstraat uit de categorie Woning in Bedum samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Witte de Withstraat
Witte de Withstraat
9726EA Groningen

Woning in Witte de Withstraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:55,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Compacte en sfeervolle en karakteristieke jaren dertig bovenwoning in de gewilde Zeeheldenbuurt op loopafstand van het Centraal Station en de Groninger binnenstad. De woning is gemoderniseerd met behoud van de authentieke elementen zoals ensuitedeuren, natuurstenen schouw. Op de eerste verdieping bevindt zich de sfeervolle woonkamer en suite circa 28m² met laminaatvloer, suitedeuren, erker en 2 natuurstenen schouwen. Op deze verdieping bevindt zich ook de aparte keuken van ± 5m2 met nette keukeninrichting (o.a. 4-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap) deur naar het balkon op het noordwesten met ruime balkonkast. De slaapkamer is ± 5m² met laminaatvloer. De moderne badkamer heeft een douchecabine, wastafel en wasmachine aansluiting.Er is een houten berging op de begane grond en te bereiken via de brandgang.Verstuur je bericht, alvast bedankt.

StadsplanWoning in Witte de Withstraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Witte de Withstraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Velduil
9781RK Bedum
Prijs:
1.375,00
Oppervlakte in m2:
150,00
Kamers:
5,00
Logo
Populierenlaan
9741HA Groningen
Prijs:
895,00
Oppervlakte in m2:
126,00
Kamers:
4,00
Logo
6 km
Bekemaheerd
9737PZ Groningen
Prijs:
875,00
Oppervlakte in m2:
100,00
Kamers:
4,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht