|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Marktstraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Marktstraat uit de categorie Woning in Gulpen samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Marktstraat
Marktstraat
6271BE Gulpen

Woning in Marktstraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.020,00
Oppervlakte in m2:97,00
Kamers:5,00
Beschrijving:Ruime bovenwoning in centrum van Gulpen. Deze woning is gelegen aan de markstraat in Gulpen, direct aan de markt van Gulpen. Zeer goed te bereiken met eigen of openbaar vevoer (Diverse buslijnen richting Maastricht, Aachen, Heerlen, Sittard). In de nabije omgeving zijn er diverse supermarkten, winkels en horecagelegenheden. - De huurpijs is exclusief gas/water/elektra; - De borg bedraagt drie keer de huuprijs (€ 3000,-); - Bezichtigingen enkel op afspraak, verstuur je bericht.Begane grond; Hal, toegang kelder, trap naar 1e verdieping Eerste verdieping; Overloop met garderobe, woonkamer, extra kamer (eventueel als slaapkamer), keuken, badkamer, en balkon Tweede verdieping; Overloop, twee slaapkamers Kelder; Bergruimte (3) CV-KetelRuime overloop met garderobe en trap naar tweede etage. De woonkamer met open keuken beslaat het grootste gedeelte van deze etage. Grote hoge ramen (Dubbel glas), voorzien deze ruimte van voldoende licht. De keuken, hoogwaardige uitvoering, is van alle gemakken voorzien; - Koelkast; - Vier (4) pits gasfornuis; - Combi-oven; - Vaatwasser; - Wasdroogcombinatie; Verder beschikt de keuken over een ruim aanrecht, voldoende kastruimte en is deze zeer goed afgewerkt. Een ruime kamer, te betreden via de woonkamer, is tevens aanwezig op de eerste verdieping. De badkamer is voorzien van een nette douchecel, toilet en wastafel. De vloer en wanden zijn betegeld. De eerste verdieping is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.De tweede verdieping beschikt over twee (slaap-)kamers. Beide kamers zijn te betreden via de overloop. De ramen (dubbel glas, kunststof kozijnen) bieden voldoende licht. Begane grond; Voordeur, Hal met toegang tot de kelder Kelder: Drie aparte bergruimtes.

StadsplanWoning in Marktstraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Marktstraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
Reijmerstokkerdorpsstraat
6274NJ Reijmerstok
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
90,00
Kamers:
4,00
Logo
3 km
Kloosterhof
6281AS Mechelen
Prijs:
745,00
Oppervlakte in m2:
100,00
Kamers:
4,00
Logo
Kapoenstraat
6211KV Maastricht
Prijs:
1.650,00
Oppervlakte in m2:
120,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht