|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Reijmerstokkerdorpsstraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Reijmerstokkerdorpsstraat uit de categorie Woning in Reijmerstok samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Reijmerstokkerdorpsstraat
Reijmerstokkerdorpsstraat
6274NJ Reijmerstok

Woning in Reijmerstokkerdorpsstraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:90,00
Kamers:4,00
Beschrijving:volledig instapklaar ruim 2 slaapkamer appartement (100 m2) in het mooie reijmerstok. De woonkamer is v.v. Een open keuken welke is v.v. Kookplaten, oven en een koel/vries combinatie. Beide slaapkamers zijn ruim van opzet (17m2 en 15m2). Het appartement is inmidels voorzien van een mooie lichte laminaat vloer. De moderne badkamer is v.v. Een douche cabine en wastafel meubel. Het toilet is separaat gelegen. Via de berging met wasmachine aansluiting kunt u mibdels een vaste trap de ruime zolder (30m2) bereiken, alwaar heel eenvoudig een 3de slaapkamer gerealiseerd kan worden. Het appartement is goed geïsoleerd (isolatiewaarde van rc 2,5, energielabel b) en voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen heeft een eigen cv-hr-combi installatie, die de vloerverwarming en de radiatoren bedient en heeft een eigen parkeerplaats. Huurprijs 760,00 excl. L.g.w. En service kosten p.mnd [ 40,00 }. Huurtoeslag mogenlijk.

StadsplanWoning in Reijmerstokkerdorpsstraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Reijmerstokkerdorpsstraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
Reijmerstokkerdorpsstraat
6274NN Reijmerstok
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
100,00
Kamers:
4,00
Logo
2 km
Gulperstraat
6255NX Noorbeek
Prijs:
995,00
Oppervlakte in m2:
150,00
Kamers:
3,00
Logo
3 km
Marktstraat
6271BE Gulpen
Prijs:
1.020,00
Oppervlakte in m2:
97,00
Kamers:
5,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht