|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Limburg » Simpelveld » Simpelveld » Kruinweg » Woning » -

Woning in Kruinweg

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Kruinweg uit de categorie Woning in Simpelveld samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Kruinweg
Kruinweg
6369TZ Simpelveld

Woning in Kruinweg:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:696,00
Oppervlakte in m2:50,00
Kamers:3,00
Beschrijving:Vernieuwde schakel bungalow te huur. Deze bungalow wordt volledig gemeubilleerd aangeboden.Woningen zijn ideaal geschikt voor tijdelijk verblijf en gelegen op het bungalowpark in Simpelveld in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Dit park met vele faciliteiten ligt aan de rand van het plaatsje Simpelveld omringd door groen, ruimte en rust.De centrale ligging is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in Zuid-Limburg. Zo kunt u shoppen in Maastricht of Aken.De bungalow is volledig gestoffeerd met inventaris, kortom alles wat u nodig heeft om zorgeloos te kunnen wonen. Ook heeft u de mogelijkheid om kort bij u woning te parkeren en tevens is de bungalow voorzien van draadloos internet en een TV.Het park bied u vele faciliteiten zoals een Restaurant, kinderspeeltuin, wasserete en meer.Type schakel:• Een 4-persoons geschakelde bungalow van 40 m2 , geheel gelijkvloers.• Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden.• Een badkamer en een woonkamer met open keuken.Huurprijs inclusief gas,water en licht bedraagt € 695.- per maandHuurprijs is exclusief toeristen belasting (1.30 p.p.p.n)Huurtermijn maximaal 4 maanden

StadsplanWoning in Kruinweg:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Kruinweg ook nog het volgende gevonden:

Logo
3 km
Kerkstraat
6367JA Voerendaal
Prijs:
450,00
Oppervlakte in m2:
55,00
Kamers:
1,00
Logo
3 km
Locht
6466GV Kerkrade
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
100,00
Kamers:
3,00
Logo
Drievogelstraat
6466GL Kerkrade
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
45,00
Kamers:
2,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht