Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Appartement Hogeweg Deurne

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Appartement Hogeweg Deurne uit de categorie Woning in Deurne samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Appartement Hogeweg Deurne
Hogeweg
5751KX Deurne

Appartement Hogeweg Deurne:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.200,00
Oppervlakte in m2:105,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Prachtig 3-kamer appartement in het nieuwe centrum van Deurne met alle winkelvoorzieningen in de directe omgeving. Op maar 30 autominuten van Eindhoven en 15 autominuten van Helmond.Het 3-kamer appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en een eigen berging in de onderliggende parkee...Lees de volledige beschrijving op woningzoek.nl

StadsplanAppartement Hogeweg Deurne:

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht