Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Noord-Brabant » Deurne » Deurne » Spaarne » Woning » -

Woning in Spaarne

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Spaarne uit de categorie Woning in Deurne samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Spaarne
Spaarne
5751WJ Deurne

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.800,00
Oppervlakte in m2:200,00
Kamers:7,00
Beschrijving:Royale vrijstaande woning ideaal gesitueerd op een fraai aangelegd perceel in een rustige en populaire woonomgeving.Er is de beschikking over een inpandige kantoorruimte en een vrijstaande praktijkruimte, beide zijn voorzien van een eigen entree en gastentoilet. Dit maakt deze woning uitermate geschikt voor de uitoefening van een beroep aan huis. Het woonhuis biedt daarnaast zeer veel leefruimte! Middels overdekte entree toegang tot hal met een mooie eiken trapopgang en de vloer voorzien van een schitterende Belgische hardstenen vloer. Royale woonkamer uitgebouwd met een serre in ronde vorm. Deze is voorzien van veel raampartijen waardoor je een prachtig uitzicht op de achtertuin hebt. In het dak is een lichtpiramide geplaatst voor extra lichtinval. In de achtergevel is een grote schuifpui geplaatst. Vloer is voorzien van marmoleum. 

StadsplanNet als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Spaarne ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Stationsstraat
5751HH Deurne
Prijs:
850,00
Oppervlakte in m2:
80,00
Kamers:
3,00
Logo
Maaslaan
5704 Helmond
Prijs:
1.200,00
Oppervlakte in m2:
125,00
Logo
6 km
Nierslaan
5704NL Helmond
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
130,00
Kamers:
6,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht