|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Bellinistraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Bellinistraat uit de categorie Woning in Tilburg samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Bellinistraat
Bellinistraat
5049CG Tilburg

Woning in Bellinistraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:60,00
Kamers:3,00
Beschrijving:Dit appartement wordt op dit moment verbouwd, bezichtigingen zijn vanaf 1 november mogelijk.Appartement met 2 slaapkamers. Men kan op dit adres helaas géén huurtoeslag aanvragen. Omschrijving: Gerenoveerd appartement, op fietsafstand van het centrum. Het appartement is gelegen op de eerste- en tweede verdieping van een knusse woning. Via de entreehal, bereikt men middels een vaste trap het appartement. Het appartement beschikt over een sfeervolle woonkamer, nette keuken, luxe badkamer, twee aparte slaapkamers en veel bergruimte op de zolder.  De ruime woonkamer is uitgevoerd met een keurige vloerbedekking en geniet veel lichtinval door de raampartijen. Zeer net keukenmeubel met koelkast met vriesvakje, oven, vaatwasser, afzuiging en kookstel. Nieuwe en ruime badkamer, uitgerust met een douche, mechanische afzuiging, wasmachineaansluiting en wastafel. Twee slaapkamers aanwezig. Het gehele appartement is voorzien van geisoleerde ramen en duurzame kozijnen. Perfect geisoleerd dus. Let op! Het toilet in dit huis is gedeeld met 1 medebewoner. Gezamenlijke tuin met grote berging voor de fietsen. De tuin heeft tevens een eigen achterom. Voldoende- en gratis parkeergelegenheid vóór de deur. Bijzonderheden: - Minimaal 12 maanden, waarborgsom 1 maand - Sfeervol appartement, met 2 slaapkamers - Gezamenlijke achtertuin, stenen berging aanwezig - Nabij centrum gelegen - Centrale ligging - Nabij uitvalswegen gelegen - Géén huisdieren ( katten in overleg ) - Instapklaar Op fietsafstand van het centrum - 10 minuten fietsafstand UVT   Huurprijs: Let op! De vermelde prijs is exclusief voorschot gas, water en licht. De totale huurprijs per maand, inclusief voorschot gas, water en licht is EUR 875,-  

StadsplanWoning in Bellinistraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Bellinistraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
Palestrinastraat
5049GP Tilburg
Prijs:
850,00
Oppervlakte in m2:
85,00
Logo
Kamgarenplein
5046RE Tilburg
Prijs:
495,00
Oppervlakte in m2:
30,00
Logo
1 km
Erasplaats
5046LB Tilburg
Prijs:
910,00
Oppervlakte in m2:
100,00
Kamers:
2,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht