|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Dr. Nolensstraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Dr. Nolensstraat uit de categorie Woning in Tilburg samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Dr. Nolensstraat
Dr. Nolensstraat
5046HP Tilburg

Woning in Dr. Nolensstraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:276,00
Oppervlakte in m2:10,00
Kamers:1,00
Beschrijving:Leuke studentenkamer in het hart van Tilburg vlakbij het Wilhelminapark. Het stadscentrum en scholen zijn slecht minuten verwijderd.Keuken en badkamer worden gedeeld met maximaal 7 personen, afhankelijk van de gang waarin de kamer zich bevind. De huurprijs is inclusief gas, water en elektriciteit. Verstuur nu je bericht.Eisen woning: - Student m/v - Nederlandstalig - Maximaal 1 persoon - Geen huisdieren - Roken niet toegestaan - Borgstelling mogelijk 

StadsplanWoning in Dr. Nolensstraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Dr. Nolensstraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
Dr. Nolensstraat
5046HP Tilburg
Prijs:
325,00
Oppervlakte in m2:
14,00
Logo
Leo XIII Straat
5046KG Tilburg
Prijs:
520,00
Oppervlakte in m2:
32,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht