|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Goirkestraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Goirkestraat uit de categorie Woning in Tilburg samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Goirkestraat
Goirkestraat
5046GE Tilburg

Woning in Goirkestraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:615,00
Oppervlakte in m2:26,00
Kamers:1,00
Beschrijving:De studio's liggen op ongeveer 6 minuten fietsafstand van de Universiteit van Tilburg. Het complex is gelegen in de prachtige Goirkestraat, gekenmerkt door haar mooie authentieke panden uit de oude textielperiode. In de directe nabijheid gelegen van: textielmuseum, Health City, bakker, copyshop en vele andere winkeltjes en eetgelegenheden. De woning is gelegen ter hoogte van het Textielmuseum. Winkelvoorzieningen: Op korte afstand ( 800 meter ) is het Bart van Peltplein gelegen, een kleinschalig winkelcentrum ( gratis parkeren) met een groot Jumbo-supermarkt filiaal, drogisterij, postwinkel en bloemenwinkel. Tevens gunstig gelegen nabij uitvalswegen. Tevens zijn er goede voorzieningen met betrekking tot het openbaar vervoer door de aanwezigheid van een MBO school, op loopafstand zijn bushaltes te vinden. Woonkamer: Het woonkamer/slaapkamergedeelte is voorzien van sanitair, keuken en schilderwerk. Er is geen aparte slaapkamer, een slaapbankje vormt dus de ideale oplossing. De studio is al voorzien van een laminaatvloer en lampen, deze worden ter overname aangeboden, prijs nader over te komen met huidige bewoonster. Keuken: Het keukenmeubel is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak en RVS afzuigkap. Badkamer: Zeer nette badkamer, welke is voorzien van een eigen douche, wastafel, nieuw tegelwerk, mechanische afzuiginstallatie, wasmachineaansluiting en hangend toilet. Parkeren: In de buurt van het complex kan men gratis parkeren, er zijn voldoende parkeergelegenheden. De studio's hebben dus niet de beschikking over een eigen parkeerplaats. Achter de woning bevindt zich eveneens een groot parkeerterrein waar men de auto gratis kan parkeren evenals in de Goirkestraat zelf. Bewoners kunnen gebruik maken van een groot algemeen dakterras. 

StadsplanWoning in Goirkestraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Goirkestraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Goirkestraat
5046GD Tilburg
Prijs:
366,00
Oppervlakte in m2:
14,00
Logo
Goirkestraat
5046GE Tilburg
Prijs:
615,00
Oppervlakte in m2:
25,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht