|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Goirkestraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Goirkestraat uit de categorie Woning in Tilburg samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Goirkestraat
Goirkestraat
5046GD Tilburg

Woning in Goirkestraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:366,00
Oppervlakte in m2:14,00
Beschrijving:Deze leuke kamer is gelegen in een van de bekendste straten van Tilburg. De Goirkestraat is een van de mooiste straten en ligt op fietsafstand van het centrum, waar zich alle leuke winkels, restaurants, bioscoop en kroegen bevinden.  Tevens zit er op loopafstand het Wilheminapark, museum en sportschool Quality Sportcentre.  De Universiteit, Fontys hogenscholen, Avans hogenscholen en Roc Tilburg, zitten alle op fietsafstand van deze kamer.  De Ringbaan West en de Ringbaan Noord zijn eenvoudig te bereiken.   INDELING Deze kamer is 18 m2 groot en beschikt over een eigen wastafel. Tevens is deze kamer voorzien van lichtinval en is gestoffeerd.  Badkamer en keuken zijn gedeeld met twee medebewoners. Deze kamer is voorzien van een koelkast en wasmachine waar u gebruik van kunt maken. Huur De kale huurprijs bedraagt €275,00 per maand. U dient rekening te houden met een voorschot van €90,00 per maand voor gas,water,elektra, en internet. De totale huurprijs bedraagt €365,00 euro per maand.

StadsplanWoning in Goirkestraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Goirkestraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Goirkestraat
5046GE Tilburg
Prijs:
615,00
Oppervlakte in m2:
26,00
Kamers:
1,00
Logo
Goirkestraat
5046GE Tilburg
Prijs:
615,00
Oppervlakte in m2:
25,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht