|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woonruimte te huur in Oud-Noord, Tilburg

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woonruimte te huur in Oud-Noord, Tilburg uit de categorie Woning in Tilburg samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woonruimte te huur in Oud-Noord, Tilburg
Kamgarenplein
5046RE Tilburg

Woonruimte te huur in Oud-Noord, Tilburg:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:495,00
Oppervlakte in m2:30,00
Beschrijving:Woonruimte te huur in Oud-Noord, Tilburg. Vanaf 01-06-2018 komt er een Zelfstandige studio beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 30m2, 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het zal Gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €495,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €742,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

StadsplanWoonruimte te huur in Oud-Noord, Tilburg:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woonruimte te huur in Oud-Noord, Tilburg ook nog het volgende gevonden:

Logo
Kamgarenplein
5046 Tilburg
Prijs:
460,00
Oppervlakte in m2:
25,00
Logo
<1 km
Erasplaats
5046LB Tilburg
Prijs:
910,00
Oppervlakte in m2:
100,00
Kamers:
2,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht