|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Predikherenlaan

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Predikherenlaan uit de categorie Woning in Tilburg samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Predikherenlaan
Predikherenlaan
5042CC Tilburg

Woning in Predikherenlaan:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:733,00
Oppervlakte in m2:60,00
Kamers:3,00
Beschrijving:Keurig 3-kamer appartement op hoeklocatie nabij het Tweesteden Ziekenhuis. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping en beschikt over onder andere een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en 2 slaapkamers waarvan één ruime en één kleine slaapkamer. De nette keuken is o.a. voorzien van een keukenblok, kookplaat en afzuigkap. Hier is tevens de wasmachine-aansluiting. Recent gerenoveerde badkamer met douche en wastafel. Er is voldoende parkeergelegenheid. Huurprijs is € 700 ,- per maand Voorschotten water / verwarming € 100 per maand Leveringen en diensten / servicekosten € 100 per maand Borg € 1.000

StadsplanWoning in Predikherenlaan:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Predikherenlaan ook nog het volgende gevonden:

Logo
Predikherenlaan
5042CA Tilburg
Prijs:
825,00
Oppervlakte in m2:
64,00
Kamers:
3,00
Logo
Predikherenlaan
5042 Tilburg
Prijs:
982,00
Oppervlakte in m2:
75,00
Logo
Wildpfad
14193 Berlin
Prijs:
1.800,00
Oppervlakte in m2:
142,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht