|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Erasplaats

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Erasplaats uit de categorie Woning in Tilburg samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Erasplaats
Erasplaats
5046LB Tilburg

Woning in Erasplaats:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:910,00
Oppervlakte in m2:100,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Dit 3-kamer vrije sector huurappartement is gelegen op de 1e woonlaag in complex Rijghpark aan de Goirkestraat. Het appartement heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Om in aanmerking te komen is er een minimaal brutojaarinkomen vereist van 45.000,--. Brutohuur incl servicekosten 910,-- per maand Woonoppervlakte: 100 msup2; Bouwjaar: 2006 Begane grond: Centrale entree: De centrale entree met bellentableau biedt toegang tot de lift, trappenhuis, containerruimte en de gemeenschappelijke voorziening van fietsen. Algemene ruimte met meterkasten.Hal: Vanuit de hal zijn de woonkamer, toilet (wandcloset met fonteintje), de badkamer en de beide slaapkamers te bereiken. Woonkamer: De ruime woonkamer heeft grote raampartijen wat zorgt voor lichtinval. Via de woonkamer is het gezellige inpandig balkon te bereiken. Keuken: Het keukenblok in hoekopstelling heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, vaatwasmachine. Berging/bijkeuken: In deze ruimte is de combiketel opgesteld en er is een aansluiting voor wasmachine en wasdroger aanwezig. Slaapkamers: Het appartement heeft de beschikking over 2 slaapkamer ca. 23m2 en 12 m2, die beiden zijn voorzien van een frans balkon Badkamer: De luxe geheel betegelde badkamer is bereikbaar middels de hal en is voorzien van een radiator, ligbad, wastafel en een inloopdouche. Toilet: Het gedeeltelijk betegelde toilet is te bereiken vanuit de hal en beschikt over een hangend closet en een fonteintje. Algemeen: In de parkeerkelder bevindt zich de parkeerplaats welke bij het appartement behoord. Het complex bevindt zich op een afgesloten terrein met binnenplaatsen. Het complex is gelegen aan de Goirkestraat met op korte afstand diverse winkelvoorzieningen.

StadsplanWoning in Erasplaats:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Erasplaats ook nog het volgende gevonden:

Logo
Goirkestraat
5038EJ Tilburg
Prijs:
600,00
Oppervlakte in m2:
28,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht