|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Archimedesweg

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Archimedesweg uit de categorie Woning in Amsterdam samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Archimedesweg
Archimedesweg
1098JR Amsterdam

Woning in Archimedesweg:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:3.250,00
Oppervlakte in m2:125,00
Kamers:5,00
Beschrijving:Prachtige en zeer lichte woning geheel gerenoveerd in Watergraafsmeer.Deze woning is zojuist opgeleverd en zal gestoffeerd worden verhuurd. De woning beschikt over een voor als een achtertuin en in de buurt is voldoende parkeergelegenheid. Deze woning ligt in de kindvriendelijke Watergraafsmeer, een fantastische woonlocatie waar u heerlijk rustig woont/-werkt en toch alles bij de hand heeft. Uw boodschappen doet u om de hoek bij de AH op het Christiaan Huygensplein of bij de speciaalzaken op de Middenweg. De Watergraafsmeer kenmerkt zich door de ruime opzet en de aanwezigheid van veel groenvoorzieningen. Zo liggen het fraaie Park Frankendael en het Flevopark op loopafstand, evenals een grote speeltuin aan het Mariotteplein. In de directe omgeving zijn diverse kinderdagverblijven, basisscholen en veel sportfaciliteiten te vinden. De woning is van onder tot boven gerenoveerd en alles is vernieuwd, de benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een mooie houten vloer. De keuken is geheel vernieuwd en voorzien van o.a.: oven en een combi-oven magnetron, inductie kookplaat, vaatwasser, zeer ruime koelvriescombinatie en daarnaast zeer veel bergruimte. De woonkamer bestaat uit een grote en-suite woonkamer en daarnaast een ruime eetkamer met open keuken. Beneden is nog een separaat toillet en een meterkast met voldoende opbergruimte. De bovenverdieping van de woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van ruime inbouwkasten. De geheel nieuwe badkamer is voorzien van toilet, inloopdouche en wastafel.  Alle slaapkamers op de eerste verdieping grenzen aan een klein balkon met openslaande deuren. De tuin van de woning is ongeveer 45m2 en onderhoudsvriendelijk aangelegd en in de zomer kan u hier volop genieten van de zon. Achterin de tuin is een ruime schuur voorzien van electra en verlichting. Deze woning is per direct beschikbaar. Prijs per maand is € 3250,- exclusief kosten voor gas,water,licht.   

StadsplanWoning in Archimedesweg:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Archimedesweg ook nog het volgende gevonden:

Logo
Archimedesweg
1098JK Amsterdam
Prijs:
1.600,00
Oppervlakte in m2:
61,00
Logo
Mr. P.N. Arntzeniusweg
1098GN Amsterdam
Prijs:
1.675,00
Oppervlakte in m2:
60,00
Kamers:
3,00
Logo
<1 km
Voltaplein
1098NS Amsterdam
Prijs:
1.301,00
Oppervlakte in m2:
75,00
Kamers:
3,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht