|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Carolina MacGillavrylaan

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Carolina MacGillavrylaan uit de categorie Woning in Amsterdam samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Carolina MacGillavrylaan
Carolina MacGillavrylaan
1098XB Amsterdam

Woning in Carolina MacGillavrylaan:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.350,00
Oppervlakte in m2:70,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Ruim luxe 2 kamer appartement van 70m2 woonoppervlakte, gelegen op 5e etage. Liften aanwezig. + eigen vaste parkeerplek in ondergrondse parkeergarage.(fiets ook overdekt) Voorzien van zonnig groot balkon. Het appartement is gelegen in gebouw Andros op de Carolina Mac Gillavrylaan te Science Park (Watergraafsmeer). Fitnessruimte, grote binnentuin, facilitymanager is inclusief. Appartement zonder meubels opgeleverd. 1 slaapkamer Ik ben opzoek naar Nederlands(-talige) huurder(-s). Flyer beschikbaar met foto's

StadsplanWoning in Carolina MacGillavrylaan:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Carolina MacGillavrylaan ook nog het volgende gevonden:

Logo
Carolina MacGillavrylaan
1098XB Amsterdam
Prijs:
1.600,00
Oppervlakte in m2:
85,00
Logo
Voßstraße
10117 Berlin
Prijs:
1.729,00
Oppervlakte in m2:
98,00
Logo
<1 km
Voltaplein
1098NS Amsterdam
Prijs:
1.301,00
Oppervlakte in m2:
75,00
Kamers:
3,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht