|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woonruimte te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woonruimte te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen uit de categorie Woning in Amsterdam samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woonruimte te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen
De Sitterstraat
9721 Groningen

Woonruimte te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:995,00
Oppervlakte in m2:65,00
Beschrijving:Woonruimte te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen. Vanaf 01-06-2018 komt er een Appartement beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 65m2, 3 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het zal Gemeubileerd opgeleverd worden. De huurprijs is €995,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €995,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

StadsplanWoonruimte te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woonruimte te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen ook nog het volgende gevonden:

Logo
Wethouder Frankeweg
1098KV Amsterdam
Prijs:
1.750,00
Oppervlakte in m2:
70,00
Kamers:
3,00
Logo
Kochstraße
10969 Berlin
Prijs:
1.590,00
Oppervlakte in m2:
56,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht