|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Voltaplein

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Voltaplein uit de categorie Woning in Amsterdam samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Voltaplein
Voltaplein
1098NS Amsterdam

Woning in Voltaplein:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.301,00
Oppervlakte in m2:75,00
Kamers:3,00
Beschrijving:In één van de meest prettige wijken van de stad met veel groen en mooie parken kun je verblijven in dit prettige appartement.Mooie houten vloer, grote privé woonkamer, keuken met ruim balkon. Ruime slaapkamer met echt hästens bed, openslaande deuren naar tweede balkon en privé badkamer met inloopdouche en ligbad. (Je bewoont anderhalve etage in een huis van drie etages.) Gebruik van daktuin op bovenste etage mogelijk. Het huis ligt aan een prachtig plein in een heel aangename buurt.Op loopafstand van bus, tram en trein. Veel winkels, cafeetjes en toprestaurants.

StadsplanWoning in Voltaplein:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Voltaplein ook nog het volgende gevonden:

Logo
Voßstraße
10117 Berlin
Prijs:
1.729,00
Oppervlakte in m2:
98,00
Logo
<1 km
Archimedesweg
1098JR Amsterdam
Prijs:
3.250,00
Oppervlakte in m2:
125,00
Kamers:
5,00
Logo
Archimedesweg
1098JK Amsterdam
Prijs:
1.600,00
Oppervlakte in m2:
61,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht