|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Middenweg

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Middenweg uit de categorie Woning in Amsterdam samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Middenweg
Middenweg
1097VC Amsterdam

Woning in Middenweg:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.450,00
Oppervlakte in m2:45,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Op een mooie en centrale locatie in Amsterdam Oost bieden wij een licht en efficiënt ingedeeld driekamer appartement aan. Het appartement is circa 60 m2 groot, is eenvoudig maar netjes qua staat van onderhoud en de ligging centraal vanwege onder meer de nabijheid van uitvalswegen en de aanwezigheid van openbaar vervoer. Er is in de directe omgeving een breed scala aan winkels, trendy cafés en restaurants, sportfaciliteiten en parken. Binnen enkele minuten bereikt u de Linnaeusstraat, de Middenweg, Beukenplein en het nieuwe “Oostpoort gebied”. In stadsdeel Oost zijn maar liefst drie NS Stations te weten het Amstelstation, het Muiderpoortstation en Amsterdam Science Park voor diverse trein- metro- en bus/tramlijnen. De woning is nabij de Wibautstraat gelegen, praktisch om de hoek van het Amstelstation. De Zuid-As, het centrum, de Pijp en de Rivierenbuurt liggen allen op een afstand van minder dan 10 minuten fietsen. Deze woning is gelegen op de derde verdieping en heeft 2 slaapkamers, de woning is onlangs gerenoveerd en verkeerd is bijzonder goede staat.  

StadsplanWoning in Middenweg:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Middenweg ook nog het volgende gevonden:

Logo
Middenweg
1098AA Amsterdam
Prijs:
1.700,00
Oppervlakte in m2:
79,00
Logo
Ingogostraat
1092 Amsterdam
Prijs:
1.750,00
Oppervlakte in m2:
70,00
Logo
Pretoriusstraat
1092GG Amsterdam
Prijs:
1.550,00
Oppervlakte in m2:
70,00
Kamers:
2,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht