|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Wethouder Frankeweg

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Wethouder Frankeweg uit de categorie Woning in Amsterdam samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Wethouder Frankeweg
Wethouder Frankeweg
1098KV Amsterdam

Woning in Wethouder Frankeweg:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.750,00
Oppervlakte in m2:70,00
Kamers:3,00
Beschrijving:Goed onderhouden, licht 2-slaapkamer appartement met 2 badkamers en balkon (ZW) in Amsterdam-Oost.***GESCHIKT VOOR DELERS***Indeling: Entree op de tweede verdieping. Hal met garderobe en separaat toilet met fontein. Ruime woon- eetkamer met open keuken en toegang tot balkon aan achterzijde op het zuidwesten.De keuken is bijvoorbeeld voorzien van grote koel- vries combinatie, vaatwasser en Nespresso apparaat.Aan de voorzijde bevinden zich beide ruime slaapkamers, één met en suite badkamer met tweepersoonsbad, separate douchecabine en dubbele wastafel. De andere met douche, wastafel en handdoekradiator.In de tweede slaapkamer is er een inbouwkast met was / droog combinatie.- Fietsenberging,- Beschikbaar per 1 november,- Minimum 12 maanden,- Geschikt voor delers.

StadsplanWoning in Wethouder Frankeweg:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Wethouder Frankeweg ook nog het volgende gevonden:

Logo
Linnaeusparkweg
1098CR Amsterdam
Prijs:
1.590,00
Oppervlakte in m2:
70,00
Logo
De Sitterstraat
9721 Groningen
Prijs:
995,00
Oppervlakte in m2:
65,00
Logo
Mr. P.N. Arntzeniusweg
1098GN Amsterdam
Prijs:
1.675,00
Oppervlakte in m2:
60,00
Kamers:
3,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht