|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Blekerstraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Blekerstraat uit de categorie Woning in Enschede samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Blekerstraat
Blekerstraat
7513DW Enschede

Woning in Blekerstraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:12,00
Kamers:1,00
Beschrijving:De kamer is circa 12 m2 en is voorzien van een inbouwkast en laminaat vloer. De gezamenlijke keuken heeft een gasstel, een oven en een koelkast. De wasmachine staat ook in de keuken en is voor algemeen gebruik. In het pand zijn in totaal 9 slaapkamers. Ook zijn er twee badkamers voorzien van wastafel en douche en een separaat toilet. In de afgesloten tuin is ruimte om fietsen te stallen.De kamer is op loopafstand van het centrum van Enschede. Hogeschool Saxion is nog geen 5 minuten fietsen en de Universiteit van Twente is ongeveer 15 minuten fietsen. 

StadsplanWoning in Blekerstraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Blekerstraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
Haaksbergerstraat
7512BP Enschede
Prijs:
609,00
Oppervlakte in m2:
35,00
Logo
Haaksbergerstraat
7512BP Hengelo
Prijs:
569,00
Oppervlakte in m2:
35,00
Logo
<1 km
Prinsestraat
7513AL Enschede
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
250,00
Kamers:
6,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht