|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woonruimte te huur in Leidsche Rijn, Utrecht

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woonruimte te huur in Leidsche Rijn, Utrecht uit de categorie Woning in Utrecht samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woonruimte te huur in Leidsche Rijn, Utrecht
Louis Armstronglaan
3543 Utrecht

Woonruimte te huur in Leidsche Rijn, Utrecht:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.005,00
Oppervlakte in m2:102,00
Beschrijving:Woonruimte te huur in Leidsche Rijn, Utrecht. Vanaf 26-04-2018 komt er een Appartement beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 102m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal Kaal opgeleverd worden. De huurprijs is €1.005,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €1.005,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

StadsplanWoonruimte te huur in Leidsche Rijn, Utrecht:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woonruimte te huur in Leidsche Rijn, Utrecht ook nog het volgende gevonden:

Logo
Miles Davisstraat
3543 Utrecht
Prijs:
1.550,00
Oppervlakte in m2:
88,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht