|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Utrecht » Utrecht » Utrecht » Molukkenstraat » Woning » -

Woning in Molukkenstraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Molukkenstraat uit de categorie Woning in Utrecht samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Molukkenstraat
Molukkenstraat
3531WE Utrecht

Woning in Molukkenstraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:830,00
Oppervlakte in m2:73,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Goed ingericht gemeubileerd 2-kamerappartement, gelegen op de 2e verdieping en slechts 10 minuten. vanuit het centrum. Classificatie: Entree, trappenhuis, entree eigen appartement. Ruime woonkamer met open keuken. De keuken heeft een kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en magnetron. 1 slaapkamer. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Extra: Huur: 830, - euro excl. G / W / E (inclusief internet / tv) Borg: 1660, - euro Gemeenschappelijk gebruik van opslagruimte voor uw fiets Beschikbaar voor werkende kandidaten De G / W / E wordt gedeeld met de andere huurders in het gebouw

StadsplanWoning in Molukkenstraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Molukkenstraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
Niasstraat
3531WR Utrecht
Prijs:
1.200,00
Oppervlakte in m2:
85,00
Logo
Van Koetsveldstraat
3532ET Utrecht
Prijs:
1.745,00
Oppervlakte in m2:
90,00
Kamers:
3,00
Logo
Johan de Meesterstraat
3532EJ Utrecht
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
130,00
Kamers:
4,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht