|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Je bent hier: StreetDir.nl » Nederland » Zeeland » Hulst » Ossenisse » Molenpad » Woning » -

Woning in Molenpad

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Molenpad uit de categorie Woning in Ossenisse samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Molenpad
Molenpad
4589KS Ossenisse

Woning in Molenpad:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:100,00
Kamers:5,00
Beschrijving:De begane grond bestaat uit een hal voorzien van tegelvoer, de woonkamer met een eiken houten vloer en tuindeuren naar de achter buiten. Een landelijke keuken met inbouwapparatuur als 5-pits gasfornuis cooker, koelkast, oven en vaatwassen met verder een plavuizen vloer. In de bergruimte bevinden zich de cv installatie en witgoed aansluitingen. Op de begane grond bevindt tevens zich een goed ingerichte badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel. Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers voorzien van velux ramen en allen met bergruimte en laminaat vloer. De woning heeft een mooi uitzicht over het polderlandschap rondom Ossenisse. De beschutte tuin biedt veel privacy en bestaat uit een terras, overkapping en heeft een tuinhuis. Deze woning wordt te huur aangeboden middens leegstandswet verhuur.

StadsplanWoning in Molenpad:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Molenpad ook nog het volgende gevonden:

Logo
2 km
Kanaaldijk
4589RP Ossenisse
Prijs:
1.001,00
Oppervlakte in m2:
100,00
Kamers:
3,00
Logo
11 km
Stuvesande
4532MJ Terneuzen
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
88,00
Kamers:
2,00
Logo
12 km
Axelsestraat
4537AB Terneuzen
Prijs:
2.850,00
Oppervlakte in m2:
312,00
Kamers:
8,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht