|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Lobattostraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Lobattostraat uit de categorie Woning in Den Haag samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Lobattostraat
Lobattostraat
2521BM Den Haag

Woning in Lobattostraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:743,00
Oppervlakte in m2:76,00
Kamers:2,00
Beschrijving:In appartementencomplex Calandria gelegen komt per februari 2018 beschikbaar LOBATTOSTRAAT te Den Haag een goed onderhouden 2 kamer appartement met aparte berging en eigen parkeerplaats op eigen terrein en welke alleen toegankelijk is met een parkeersleutel.Centrale entree met videofoon en brievenbussenpaneel; centrale hal met videobewaking, lift en trappenhuis naar 6e etage; INDELING: entree, royale hal, modern toilet met fonteintje, meterkast (6 groepen en aardlekschakelaar); royale lichte woon-/eetkamer (circa 30m2), nette keuken met gaskookplaat en afzuigkap en aangrenzende inpandige berging, ruime slaapkamer van 4,52 x 3,00, moderne badkamer met douche/ligbad, vaste wastafel en wasmachine aansluiting, separaat toilet en aparte bergkast met c.v.-opstelling.

StadsplanWoning in Lobattostraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Lobattostraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Verheeskade
2521DE Den Haag
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
77,00
Kamers:
2,00
Logo
Slachthuisstraat
2521SH Den Haag
Prijs:
551,00
Oppervlakte in m2:
12,00
Kamers:
1,00
Logo
<1 km
Isingstraat
2522KG Den Haag
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
18,00
Kamers:
2,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht