|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Oostduinlaan

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Oostduinlaan uit de categorie Woning in Voorburg samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Oostduinlaan
Oostduinlaan
2596JP Den Haag

Woning in Oostduinlaan:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:120,00
Kamers:3,00
Beschrijving:Een prachtig mooi volledig gerenoveerd gemeubileerd appartement inclusief één parkeerplaats in het Benoordenhout gelegen met houten vloeren en in hoge kwaliteit materialen.Korte en lange termijn verhuur mogelijk. Dit appartement is gelegen in een uitstekende locatie in een woonwijk, op loopafstand van Shell, Lummus en andere internationale organisaties, dicht bij de ""Arendsdorp"" park en openbaar vervoer. In de buurt van het Centraal Station, het stadscentrum en het strand, gemakkelijke toegang tot de belangrijkste wegen.Een fijne mooie entree, voorzien van bellen, met een lift naar de woonverdieping, naar de woning entree, een prachtige woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Het appartement heeft een inpandige berging met een wasmachine, droger, CV-ketel

StadsplanWoning in Oostduinlaan:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Oostduinlaan ook nog het volgende gevonden:

Logo
Oostduinlaan
2596JK Den Haag
Prijs:
900,00
Oppervlakte in m2:
70,00
Logo
Van Berwaerdeweg
2597 Den Haag
Prijs:
1.550,00
Oppervlakte in m2:
60,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht