|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Coremolen

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Coremolen uit de categorie Woning in Noordwijkerhout samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Coremolen
Coremolen
2211BM Noordwijkerhout

Woning in Coremolen:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:680,00
Oppervlakte in m2:40,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Locatie:Middenin het gezellige centrum van Noordwijkerhout ligt appartementencomplex Coremolen. De Coremolen is gunstig gelegen met aan de ene kant het gemak van alle winkels binnen handbereik  en aan de andere kant de mogelijkheid om na een korte wandeling of fietstocht te genieten van de rust en schoonheid van de Noordzee kust. Dit alles bij elkaar maakt het een aantrekkelijke plek om te wonen.Indeling appartementHal, douche met toilet en aansluitpunt voor droger en wasmachine, ruime opbergkast, slaapkamer zonder raam,  ruime woonkamer met open keuken.Servicekosten € 30.00 per maandParkeerplaats in aangrenzende parkeergarage € 100.00 per maand (verplicht)Bijzonderheden:- Per direct beschikbaar- Huurperiode tot 28-02-2019- 1 maand borg- Exclusief gas, water en elektriciteit- Inkomenseis, bruto inkomen gelijk aan 2.5 x de maandhuur- Het appartement wordt opgeleverd met een zeer mooie laminaatvloer- Foto`s kunnen afwijken van het appartement

Stadsplan



Woning in Coremolen:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Coremolen ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Kamille
2211MX Noordwijkerhout
Prijs:
1.250,00
Oppervlakte in m2:
130,00
Kamers:
4,00
Logo
1 km
Gieterij
2211WC Noordwijkerhout
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
65,00
Kamers:
2,00
Logo
1 km
Kraaierslaan
2204AN Noordwijk Zh
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
56,00
Kamers:
3,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht