|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Kamille

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Kamille uit de categorie Woning in Noordwijkerhout samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Kamille
Kamille
2211MX Noordwijkerhout

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.250,00
Oppervlakte in m2:130,00
Kamers:4,00
Beschrijving:Ruime eengezinswoning gelegen aan een rustige straat in het gemoedelijke Noordwijkerhout. Begane grond:Entree, hal, meterkast, ruim toilet. Grote L-vormige woonkamer met parketvloer. Open, zeer lichte keuken met koelkast, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en oven. Via de woonkamer is de zonnige tuin, op het zuiden, bereikbaar. 1e verdieping:Overloop met apart toilet, grote slaapkamer aan de voorzijde en een grote (voorheen 2) slaapkamers aan de achterzijde. Vergrootte, zeer fraai betegelde badkamer met ligbad, douche, badkamermeubel met wastafel en designradiator. Vaste trap naar de 2e verdieping.2e verdieping:Ruime Overloop met toegang tot een grote slaapkamer. 

StadsplanNet als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Kamille ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Coremolen
2211BM Noordwijkerhout
Prijs:
680,00
Oppervlakte in m2:
40,00
Kamers:
2,00
Logo
1 km
Gieterij
2211WC Noordwijkerhout
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
65,00
Kamers:
2,00
Logo
2 km
Kraaierslaan
2204AN Noordwijk Zh
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
56,00
Kamers:
3,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht