|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Engelsestraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Engelsestraat uit de categorie Woning in Rotterdam samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Engelsestraat
Engelsestraat
3028CB Rotterdam

Woning in Engelsestraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:65,00
Kamers:2,00
Beschrijving:Keurig appartement met tuin in een rustige buurt van Rotterdam.Dit 2-kamerappartement is gelegen in een nette wijk van Rotterdam en beschikt over een tuin.De woning is gunstig gelegen wat betreft het openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen..IndelingVanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer en de woonkamer. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een magnetron, oven, gasfornuis en afzuigkap. De badkamer is sinds kort geheel gerenoveerd.De tuin is ruim en beschikt over tuinmeubels

StadsplanWoning in Engelsestraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Engelsestraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
Hoekersingel
3028 Rotterdam
Prijs:
1.195,00
Oppervlakte in m2:
60,00
Logo
<1 km
Fluitstraat
3028VB Rotterdam
Prijs:
1.001,00
Oppervlakte in m2:
60,00
Kamers:
3,00
Logo
<1 km
Galileistraat
3112PA Schiedam
Prijs:
1.400,00
Oppervlakte in m2:
160,00
Kamers:
5,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht