|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Willem Beukelszstraat

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Willem Beukelszstraat uit de categorie Woning in Rotterdam samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Willem Beukelszstraat
Willem Beukelszstraat
3027CL Rotterdam

Woning in Willem Beukelszstraat:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:1.150,00
Oppervlakte in m2:90,00
Kamers:3,00
Beschrijving:Gemeubileerd te huur met internet en TV aansluitingen perfect voor expat of tijdelijke private huur. De woning is direct beschikbaar.Indeling: Gezamenlijke entree met trap. Ruime woonkamer met veel lichtinval voorzien van Flatscreen TV. Open moderne keuken v.v. gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, vries- en koelkast. Bij de keuken is een eetkamer gedeelte en toegang tot het balkon. Verder is er een net afgewerkt toilet. Trap naar boven waar zich twee slaapkamers bevinden en de badkamer voorzien van regen douche.

StadsplanWoning in Willem Beukelszstraat:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Willem Beukelszstraat ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Taandersstraat
3027PV Rotterdam
Prijs:
825,00
Oppervlakte in m2:
60,00
Kamers:
2,00
Logo
Korfmakersstraat
3025AD Leeuwarden
Prijs:
815,00
Oppervlakte in m2:
55,00
Logo
Mathenesserdijk
3027AK Rotterdam
Prijs:
396,00
Oppervlakte in m2:
8,00
Kamers:
1,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht