|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Professor Kamerlingh Onneslaan

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Professor Kamerlingh Onneslaan uit de categorie Woning in Oost samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Professor Kamerlingh Onneslaan
Professor Kamerlingh Onneslaan
3112VC Schiedam

Woning in Professor Kamerlingh Onneslaan:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:95,00
Kamers:5,00
Beschrijving:Ruim en zeer gunstig op eigen grond gelegen appartement op de 2e en halve 3e verdieping.Deze 5-kamer woning verkeerd in een goede staat van onderhoud. De woning ligt aan de voet van het centraal station en zijn steden zoals Rotterdam, Delft en Den Haag uitstekend en snel bereikbaar. In en rondom het station is de trein, metro, tram, bus, nachtbus, taxi en Greenwheels aanwezig. Op loopafstand van uitvalswegen en een stadscentrum.

StadsplanWoning in Professor Kamerlingh Onneslaan:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Professor Kamerlingh Onneslaan ook nog het volgende gevonden:

Logo
<1 km
Reaumurstraat
3112VN Schiedam
Prijs:
850,00
Oppervlakte in m2:
64,00
Kamers:
2,00
Logo
Swammerdamsingel
3112 Schiedam
Prijs:
650,00
Oppervlakte in m2:
55,00
Logo
's-Gravelandseweg
3119NC Schiedam
Prijs:
1.300,00
Oppervlakte in m2:
70,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht