|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Rotterdamsedijk

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Rotterdamsedijk uit de categorie Woning in Oost samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Rotterdamsedijk
Rotterdamsedijk
3112AA Schiedam

Woning in Rotterdamsedijk:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:0,00
Oppervlakte in m2:95,00
Kamers:4,00
Beschrijving:Gestoffeerde woning gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Schiedam. De drie kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen. Zowel aan de voor als achterzijde is er een balkon. Omschrijving: Open portiek met trap naar eerste etage. Eerste etage Entree, hal met toilet. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, keuken en kleine kamer (bv studeerkamer). De keuken beschikt over een gasfornuis, afzuigkap. Ruimte voor vaatwasser aanwezig. De woonkamer is riant. Er zit een moederhaard in maar de verwarming van het hele appartement wordt geregeld via een CV ketel. Aan de achterzijde zit een balkon die te bereiken is via openslaande deuren. Via de interne trap in de gang is de slaapetage te bereiken. Derde etage De slaapetage betreft een halve etage en het achterste gedeelte met eveneens een balkon. Dit balkon is over de hele breedte van het appartement. De twee slaapkamers zijn te bereiken via de overloop. De overloop biedt u tevens toegang tot het tweede toilet en de vaste kast met wasmachine aansluiting. De twee slaapkamers zijn beide gelegen aan de achterzijde. Slaapkamer I is met badkamer ensuite. De badkamer is met een douche van 90 x 90 en wastafel. Circa maten: Woonkamer 10,95 x 3,45 meter Keuken 2,85 x 2,05 meter Slaapkamer I 3,95 x 3,50 meter Slaapkamer II 2,00 x 2,00 meter Balkon 1e verdieping 3,50 x 1,10 meter Balkon 3e verdieping 5,20 x 1,10 meter Berging onderin het complex 4,00 x 2,50 meter Bijzonderheden - Totale woonoppervlakte ca. 95 m² - Verwarming en warm water badkamer middels CV ketel. GEEN studenten.GEEN borg of garantstelling van derden. GEEN zzp ers die net zijn gestart. Minimaal inkomen 2250 euro NETTO per maand. Werkgeversverklaring en loonstrook worden gevraagd. Heb je deze niet of voldoe je niet aan de eisen dan hoef je ook niet te reageren. € 750,- per maand exclusief. Borg 1.250 euro. Jaarcontract zonder mogelijkheid tussentijds op te zeggen voor huurder en verhuurder. Bij gebleken geschiktheid wordt het contract na 1 jaar omgezet in onbepaalde tijd.

StadsplanWoning in Rotterdamsedijk:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Rotterdamsedijk ook nog het volgende gevonden:

Logo
Rotterdamsedijk
3112AA Schiedam
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
15,00
Kamers:
1,00
Logo
Rotterdamsedijk
3112BM Schiedam
Prijs:
975,00
Oppervlakte in m2:
95,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht