|
|
|
|
|
Nederland
StreetDir.nl - Uw stratendirectory

Woning in Rotterdamsedijk

Logo

Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Woning in Rotterdamsedijk uit de categorie Woning in Oost samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.

powered by
Picture

Adres

Woning in Rotterdamsedijk
Rotterdamsedijk
3112AS Schiedam

Woning in Rotterdamsedijk:

Afbeeldingen

Picture

Details

Prijs:945,00
Oppervlakte in m2:103,00
Kamers:4,00
Beschrijving:Zeer nette en sfeervolle 4-kamer appartement gelegen in centrum en met vrij uitzicht op de koemarkt.Het historische stadshart van Schiedam is op steenworp afstand met allevoorzieningen in de buurt, zoals een supermarkt, leuke winkeltjes, verschillendecafés, leuke restaurantjes en het openbaar vervoer stopt voor de deur.Indeling:1e verdiepingoverloop, toilet, woonkamer met toegang tot het zonnige balkon en met vrij uitzichtover o.a. de buitenhaven (Schie)Open keuken, voorzien van een 4-pits gas-kooktoestel, oven en een koel/vriescombinatie.Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde met meterkastSlaapkamer 2 bevindt zich aan de voorzijdeHalve 3e verdiepingOverloop, slaapkamer 3 met toegang tot de nette badkamer, welke is voorzien vaneen douchegelegenheid, handdoekradiator, hang-closet en een wastafel. Tevensbevindt zich hier ook de wasmachine aansluiting.HUURCONDITIES:Huurprijs: €945,- exclusief G/W/EWaarborgsom: minimaal 1 maand huurHuurperiode: minimaal 12 maandenInkomenseis: gelijk aan minimaal 3 keer de maand huur brutoOplevering: GESTOFFEERD

StadsplanWoning in Rotterdamsedijk:

Net als...

Voor de categorie Woning hebben wij in de buurt van Woning in Rotterdamsedijk ook nog het volgende gevonden:

Logo
Rotterdamsedijk
3112AA Schiedam
Prijs:
0,00
Oppervlakte in m2:
95,00
Kamers:
4,00
Logo
Rotterdamsedijk
3112BM Schiedam
Prijs:
975,00
Oppervlakte in m2:
95,00

 

 

* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.

** gemiddelde prijs per nacht